Izgradnja porodične kuće

Prednosti YTONG-a

Nijedan drugi građevinski materijal nema toliko prednosti koliko ih ima YTONG. Odaberete li YTONG, za Vas i Vašu porodicu omogućićete život u zdravom, kvalitetnom i sigurnom domu za više generacija.

više

Zadovoljni vlasnici YTONG kuća

Zadovoljni vlasnici YTONG kuća sa nama su podelili svoja razmišljanja, iskustva i razloge zašto su se odlučili da grade sa modernim građevinskim materijalom i kako je gradnja kuće YTONG sistemom gradnje prevazišla sva njihova očekivanja. Pogledajte šta kažu neke od njih.

više

Koraci do upotrebne dozvole

U nameri da Vam pomognemo u postupku dobijanja papira neophodnih za gradnju Vaše kuće i dobijanju svih papira neophodnih po izgradnji, naveli smo spisak dokumenata i nadležnih institucija koje Vam izdaju potrebne dozvole i uverenja.

više

Besplatni servis

YTONG svim zainteresovanima nudi jedinstveni BESPLATNI SERVIS na tržištu. Saznajte više šta sve dobijate samo jednim pozivom telefona.

više

Energetski savetnik

Mala škola energetske efikasnosti: Najviše energije koristimo za grejanje objekta. Da li zapravo gubimo energiju ili je neefikasno koristimo? Šta sve treba da znamo o energetskoj efikasnosti?

više