Gradivo za Vaš dom

Planirate izgradnju porodične kuće? Stavite sve na papir – proučite gradivo!

Da li ste znali da se već u procesu projektovanja možete odlučiti koliko će vaša kuća, kada se u nju uselite, trošiti energije? Zapravo, ovo je veoma važna stavka koja će decenijama uticati na mesečne troškove za grejanje, odnosno hlađenje,Vašeg novog doma.

Razmišljajte dugoročno...

Kako da odaberete idealan materijal za izgradnju vaše porodične kuće? Pažljivo planirajte i informišite se o svim karakteristikama građevinskog materijala. Stavite na papir. Uporedite. Proučite gradivo.
Nemojte nastojati da ostvarite trenutne uštede, već razmišljajte dugoročno i odaberite građevinski materijal koji će osigurati da Vaša buduća kuća štedi za Vas, Vašu porodicu i njihove potmoke.
Brinite o budućim generacijama!

Štedite energiju!

Kako da ostvarite uštedu u grejanju i hlađenju, uz savršenu mikroklimu i visok kvalitet stanovanja?
U  kućama građenim YTONG sistemom gradnje, temperatura prostora je tokom cele godine optimalna, a boravak u kući je jednako prijatan tokom svih godišnjih doba.
„Tajna“ je u osobini YTONG materijala koji gotovo da ne akumulira toplotu. Naime, kada grejete prostorije sa zidovima od „tradicionalnih“ materijala najpre se greju sami zidovi, pa tek nakon što se zagreju zidovi, počinje grejanje prostora. Kod YTONG Termobloka skoro da nema akumulacije toplote u zidovima, pa se samim tim prostor greje znatno brže! U objektima izgrađenim od YTONG-a se ostvaruju znatne uštede u računima, kako zimi za grejanje, tako i leti za hlađenje!

Gradite brzo.

Zašto biste plaćali više kada zbog velikih dimenzija, male težine i velike preciznosti YTONG sistema gradnje, u kome se svi elementi  savršeno dopunjuju, jednostavno štedite!
Vreme gradnje danas, predstavlja novac – Vaš novac! Sa optimalnim dimenzijama YTONG zidnih blokova i njihovom jednostavnom upotrebom uštedećete i novac i vreme. Brža gradnja je istovremeno i jeftinija gradnja. Za gradnju objekata YTONG blokovima upotrebićete 2,5 puta manje vremena nego kod gradnje klasičnim načinom.

Brža gradnja!

Četvrti zadatak – Budite sigurni.

Masivnost i otpornost na pritisak materijala preduslov su stabilnosti i trajnosti građevine. Kuća građena Ytong-om očuvaće svoju stabilnost i postojanost generacijama.
Ni jedan drugi građevinski materijal ne povezuje visoku stabilnost i optimalnu toplotnu izolaciju bolje od Ytong-a. Idealna kombinacija odlučujućih prednosti proističe iz jedinstvene ćelijske strukture. Ytong materijal garantuje postizanje jednake čvrstine u svim smerovima bloka.

Uživajte u svim prednostima!

Sigurni smo da ćete uz dovoljno informacija doneti mudru odluku i napraviti pravi izbor građevinskog materijala, koji će Vama i Vašoj porodici omogućiti da uživate u svim prednostima savremene gradnje
Odaberete li YTONG, za Vas i Vašu porodicu omogućićete život u zdravom, kvalitetnom i sigurnom domu za više generacija.