Investitori

Prednosti YTONG-a

Nijedan drugi građevinski materijal nema toliko prednosti koliko ih ima YTONG blok. Saznajte zašto su mnogobrojne poznate arhitekte i inženjeri projektovali i gradili sa YTONG-om.

više

Energetska efikasnost u zgradarstvu

Projektanti i izvođači u Srbiji će se u najskorije vreme suočiti sa projektovanjem i izgradnjom kako novih objekata tako i sa rekonstrukcijom starih objekata u skladu sa standardima energetski efikasne gradnje. Pored potrebe za uštedom dragocene energije, obaveza naših stručnjaka će biti i da obezbede kvalitetnije i udobnije korišćenje životnog i radnog prostora.

više

Reference

Svetske reference YTONG porodičnih kuća, stambeno-poslovnih objekata, industrijskih hala kao i svetski poznatih fudbalskih stadiona i tržnih centara je samo dokaz da se investicija u YTONG sistem gradnje višestruko vraća.

više

Poznati o YTONG-u

"Našao sam se s ljudima iz Xelle i dogovorili smo da ćemo sve zidove zameniti YTONG-om. Tu smo neviđeno ubrzali ceo proces, dobili idealnu geometriju i rešili više stvari: brzinu, termoizolaciju, preciznost, malterisanje i uštedeli osam miliona evra!"

više