Stambeni objekti

Primena Xella rešenja u izgradnji stambenih objekata

Xella proizvodi premium kvaliteta, Ytong, Silka i Multipor, obezbeđuju siguran, trajan i komforan stambeni objekat, a jedinstven sistem gradnje sa svim svojim benefitima, dodatno će olakšati sam proces izgradnje. Upotreba Ytong Termo bloka, na pozicijama fasadnih zidova omogućava odličnu toplotnu izolaciju, obzirom da Ytong Termo blok samo u jednom sloju zida, bez dodatne termoizolacije, ispunjava sve aktuelne zakonske propise po pitanju termoizolacije.

Velike dimenzije blokova osiguravaju dodatnu stabilnost objekta a gradnja je brža čak dva i po puta u odnosu na konvencionalne materijale. Neuporedivo brža gradnja koju ovaj sistem obezđuje ne štedi samo vreme, vec doprinosi i brojnim uštedama prilikom izvođenja radova. Svi Xella materijali su ekološki i potpuno prirodni, a zahvaljujući svom mineralnom sastavu, negorivi su, te spadaju u kategoriju A1 protivpožarne otpornosti.

stambeni objekat

Celokupan sistem gradnje u kome se svi elementi idealno dopunjuju i znatno olakšavaju i ubrzavaju proces izgradnje doma raspolaže i sa Ugaonim blokovima za izradu vertikalnih serklaža (stubova), gotovim elemenatima za izradu nadprozornika i nadvratnika, Silka blokovima koji rešavaju sve probleme zvučne izolacije unutar doma, kao i međuspratnom i krovnom konstrukcijom.

Primenom Xella sistema gradnje obezbedićete zdrav, bezbedan i energetski efikasan dom za Vas i Vašu porodicu.

porodica-sambeni-objekti
  • Tipovi fasadnih zidova

  • Tipovi zidova na poziciji stan/hodnik

  • Tipovi zidova na poziciji stan/stan

  • Tipovi zidova između soba

  • Kupatila

  • Oblaganje