Dani otvorenih YTONG vrata

Dani otvorenih YTONG vrata, organizovanih 09. jula u Zrenjaninu najavljuju novu akciju Xella Srbije doo koja će biti organizovana u svim regionima Srbije. Velika zainteresovanost za ovakav vid prezentovanja YTONG sistema gradnje je znak za Xellu kao najvećeg proizvođača građevinskog materijala u Srbiji da postoji sve veći interes građanja za sistem gradnje koji donosi uštedu u energiji kroz upotrebu energetski efikasnih materijala u gradnji kao i u samoj gradnji i do 30%.

Upravo zbog toga Xella Srbija – YTONG za ovu godinu priprema još takvih prezentacija na gradilištima gde se privatni investitori mogu na licu mesta uveriti u kvalitet i prednosti gradnje YTONG termoblokom.

Na ovim stranicama uskoro ćete moći da pročitate nove termine YTONG DANA OTVORENIH VRATA.

Prvi YTONG DANI OTVORENIH VRATA su organizovani u Zrenjaninu gde je domaćin bio gospodin Boris Hinda, investitor porodične kuće koju gradi g-din Laslo Flajs firma "Zidar i fasader" koji je sertifikovani YTONG izvođač.

Ukoliko zelite da i Vi posetite gradilište pozovite naš besplatni info telefon 0800 11 1 112 ili pozovite direktno regionalnog menadzera prodaje Xella Srbije za vaš region.