Novi proizvodi u ponudi Xella Srbija: YTONG Plaster, YTONG Glet, YTONG podloga

Sa ponosom Vas obaveštavamo da je u ponudu kompanije Xella Srbija d.o.o. od nedavno uvršteno tri nova proizvoda pod robnom markom YTONG.

U pitanju su proizvodi za završnu obradu površina unutrašnjih zidova. Proizvodi su razvijeni sa ciljem kompletiranja YTONG sistema gradnje i potpuno su prilagođeni primeni na YTONG blokovima.

YTONG Plaster:
Završni unutrašnji tankoslojni krečni malter. Namenjen je obradi zidova u debljini max. 5-6mm u jednom ili dva sloja. Nije potrebno dodatno armiranje mrežicom. Primenjuje se na YTONG zidu i betonskoj podlozi sa adekvatnim prajmerom. Nanosi se ručno ili mašinski na pripremljenu podlogu. Karakteriše ga dobra elastičnost, brzo sušenje i jednostavna ugradnja. Potrošnja je deklarisana na 0,8-1,0 kg/m² za 1mm debljine, odnosno od 3-5 kg/m2 za debljinu sloja od 5-6mm.
Pakuje se u vreće od 25kg (paleta 48 vreća – 1200 kg)

YTONG Glet:
Masa za završnu obradu malterisanih površina u sloju do 2-3mm. Postupak ugradnje je klasičan.
Pakuje se u vreće od 20kg (paleta 60 vreća – 1200kg)

YTONG Podloga:
Akrilna podloga za impregnaciju površina pre primene YTONG plastera. Može se koristiti kako u kombinaciji sa  YTONG Plasterom, tako i za klasične namene. Poboljšava prijanjanje maltera ili boja na podlogu. Koristi se u standardnom odnosu 1:9. Pakovanje je od 1l sa 12l u kutiji i 480l na paleti.

Proizvodi u kombinaciji daju odlične rezultate i glatku i ravnu površinu zidova. Uvereni smo da će novi proizvodi pronaći svoje mesto na tržištu, a korisnicima YTONG sistema gradnje olakšati i pojednostaviti proces rada.

Za sve dodatne informacije, možete se obratiti našoj tehničkoj službi ili regionalnim predstavnicima prodaje.