Upotrebi peticu i preuzmi majicu

Upotrebi peticu i preuzmi majicu
(ili neki drugi YTONG poklon po izboru)Poštovani kupci,

Pošaljite nam fotografiju ili video zapis, kako ste Vi upotrebili YTONG univerzalne ploče 5 ili 7,5 cm i preuzmite Vaš poklon po izboru:

  • YTONG majicu
  • YTONG šolju
  • YTONG lopaticu za zidanje (5cm ili 7,5cm)

Želja nam je da Vas ovom akcijom podstaknemo da podelite Vašu kreativnost i ideje načina primene Ytong Uradi sam Univerzalnih Ploča sa pratiocima naše Facebook stranice.Pravila učešća u akciji su sledeća:

  1. Kliknite na dugme UČESTVUJ!
  2. Lajkujte našu Facebook stranicu
  3. Postavite fotografiju Vašeg rada na našu stranicu (timeline)
  4. Pošaljite nam Vašu adresu i kontakt telefon u inbox

U okviru naše akcije nema takmičenja i pobednika. Cenimo svaki Vaš izraz kreativnosti i šaljemo Vam poštom odabrani poklon!

AKCIJA TRAJE DOK TRAJU ZALIHE!O YTONG Uradi sam Univerzalnim pločama


Kada sa oduševljenjem gledamo prelep dnevni boravak ili moderno kupatilo u nekom časopisu za enterijere, javlja nam se niz ideja kako da upotpunimo i maksimalno iskoristimo naš prostor.

No ponekad se i bojimo da preuzmemo rizik...

S YTONG Univerzalnim pločama se nemamo čega bojati – mogućnosti za oblikovanje su neiscrpne!

Zaobljeni ili drugi nepravilni oblici s YTONG Univerzalnim pločama se lako mogu izvesti - možete oblikovati prostore po želji, te u svaki kutak kuće uneti deo svojih ideja.

Zbog male debljine, a velike površine YTONG ploče su idealne za završne radove u enterijerima objekata, pre svega kod oblaganja kada, tuš kabina, kamina, za zatvaranja ili obziđivanja instalacionih kanala i otvora, za zaštitu vertikalne hidroizolacije, ukratko za izradu svega što možete da zamislite.

Seku se laše nego drvo i veoma lako se lepe.