Ytong Road Show 2014 - Prezentacije i obuke majstora po gradovima širom Srbije

Xella Srbija d.o.o. otpočela je ovogodišnju akciju obuke i osposobljavanja majstora za pravilnu primenu Ytong sistema gradnje.

Ideja dinamične obuke majstora širom Srbije proistekla je iz sve veće potražnje za Ytong blokovima i Ytong energetski efikasnim sistemom gradnje, kao rezultat modernizacije i napretka u oblasti arhitekture i građevinarstva, kao i potrebe za savesnijim korišćenjem dragocene energije u održavanju optimalnih uslova životnog i radnog prostora.

Uporedo sa rastućim interesovanjem projektanata i investitora za pogodnosti primene Ytong sistema gradnje, javila se tražnja za kadrovima obučenim za pravilnu ugradnju Ytong materijala, te je uočena potreba za organizovanom i sveobuhvatnom edukacijom majstora u primeni Ytong sistema energetski efikasne gradnje.

Xella Srbija već dugi niz godina ulaže u projekat besplatne obuke i usavršavanja za sve majstore zainteresovane za održavanje koraka sa modernim tokovima građevinarstva koji ubrzano postaju standard savremene gradnje.

Cilj ovogodišnje obuke je predstavljanje i obuka za pravilnu primenu i ugradnju novih proizvoda:

Xella Srbija i dalje nastavlja da pruža podršku kao glavni partner svojim izvođačima, prepoznajući krucijalni značaj pravilne ugradnje Ytong materijala, te njihove primene u okviru ekonomski održivog Ytong sistema energetski efikasne gradnje.