Sagradite kuću već od 420 eur/m²

Ukoliko se još niste odlučili kako da sagradite vašu kuću iz snova, a da uz minimalna ulaganja sve pronađete na jednom mestu, kompanija Xella Srbija ima rešenje za vas - izgradnja kuća po sistemu "Ključ u ruke"...

Na Ytong.rs možete pronaći više od 40 idejnih rešenja Ytong kuća, a mi Vam predstavljamo modernu i komfornu "Kuću br.4", bruto površine 277,24 m².

Kuća 4 obiluje staklenim površinama - brojni prozori i staklena vrata prosto mame u dvorište. Ukoliko imate plac pun zelenila i cveća, ova kuća će se idealno uklopiti.

Veliki dnevni prostor smešten je u prizemlje kuće i otvoren ka trpezariji, koja je uvek centar dešavanja u jednoj porodičnoj kući. Prostrana kuhinja, sa velikom ostavom, dorasla je svakom kulinarskom izazovu.

Garaža, kotlarnica i ostale pomoćne prostorije, učiniće Vam život mnogo lakšim.

Na spratu su smeštene dve manje i dve veće spavaće sobe, dva kupatila i garderober. Deo ploče iznad trpezarijskog stola je izostavljen, pa je ovaj deo sprata i vizuelno povezan sa dnevnom zonom.

Cena kompletno izgrađene i završene Kuće 4, od temelja do krova, je od 420 eur/m².

Ukoliko se odlučite da sagradite Ytong kuću po sistemu Ključ u ruke, Xella Srbija Vam poklanja glavni projekat kuće, koji sadrži arhitektonsko građevinski projekat, projekat elekroinstalacija, projekat vodovoda i kanalizacije i elaborat energetske efikasnosti.

Gradnja se poverava sertifikovanim izvođačima radova, koji su izgradili brojne objekte u Ytong sistemu gradnje i koji na najbolji način brinu o kompletnom procesu izgradnje vaše porodične kuće.

*Cena može da varira zavisno od nivoa izmena u glavnom projektu u odnosu na idejno rešenje i od nivoa izmena primenjenih materijala za završnu obradu objekta.

Više o Ytong Kući 4 saznajte ovde.