Novi hotelsko turistički kompleks – Fruške terme

Na obroncima nacionalnog parka Fruška gora, u toku je izgradnja jednog od najvećih arhitektonsko-građevinskih projekata u ovoj regiji. Upitanju je novi hotelsko turistički kompleks u Vrdniku – Fruške terme, koji će zauzimati površinu od 28.964 metra kvadratnih. Plan izgradnje podrazumeva hotel, spa centar, deset bazena, slanu sobu, restorane, tepidarijume, i sve to u prelepom prirodnom okruženju.

 

Prema rečima investitora, kompanije „Promont Group“, izgradnja hotelsko turističkog kompleksa je otpočela, a zemljani radovi su završeni. Trenutno su u toku grubi građevinski radovi, dok će u sam objekat biti ugrađeno oko 3.000 m3 Ytong materijala. Kraj radova prve faze je planiran za avgust 2019. godine. Ova faza predviđa završetak kompletnog bazenskog kompleksa, 61 sobe, restorana i wellnesa, dok je izgradnja preostalih smeštajnih kapaciteta planirana drugom fazom, tačnije do kraja godine.  

 

Otvaranje novog turističkog kompleksa Fruške terme planirano je za 31. avgust 2019. godine, nakon čega će posetioci biti u mogućnosti da uživaju u celokupnoj ponudi.
 

Izvor i fotografija: hotelmanager.rs