Promocija Xella FONO koncepta

Zadovoljstvo nam je što smo imali priliku da ugostimo veliki broj predstavnika stručne javnosti i medija u restoranu SAVANOVA, u kome je predstavljen novi FONO koncept zvučnih blokova naše kompanije.

Dobitna kombinacija pronađena je u inovativnom FONO konceptu zvučnih blokova, koji efikasno "upijaju" buku koja dolazi iz unutrašnjeg okruženja i sprečava njeno širenje, obezbeđujući na taj način zdraviji, mirniji i kvalitetniji svakodnevni život u stambenom ili poslovnom prostoru.

Najnovija formula ovog inovativnog sistemskog rešenja za zaštitu od buke unutar stambenog ili poslovnog prostora krije se u kombinaciji Ytong FonoBlock-ova i Silka blokova koji zajedno pružaju najefikasniju zvučnu izolaciju unutar stambenih jedinica, kao i upotrebi Multipor termoizolacionih ploča za dodatno unapređenje termike.

Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali našem pozivu i imali prilike da se upoznaju sa FONO konceptom, koji nudi jasnu formulu – prirodni materijali za prijatan dom koji je adekvatno termo i zvučno izolovan.