Izgradnja stambeno - poslovnog kompleksa "A Blok"

U srcu Novog Beograda, u delu Bloka 67A, na uglu ulica Omladinskih brigada i Jurija Gagarina, nalazi se naselje po meri savremene porodice - A Blok. Ovaj luksuzni kompleks sa obiljem zelenih površina i namenski odabranih sadržaja prostire se na površini od blizu četiri hektara.

Arhitektonsko rešenje za četvrtu fazu gradnje uradio je projektanski studio Zap. Moderno projektovana stambeno-poslovna zgrada, odlikuje se vrhunskim materijalima i savremenom gradnjom a jedinstvena i drugačija fasada predstavlja najviše standarde u stanogradnji. U kompleksu će biti zastupljeni stanovi svih struktura, a za one koji žele veću udobnost, tu je nekoliko penthausa koji kompletan A Blok čine prestižnim mestom za urban i udoban život.

ablock-slika-620-400

Investitor Deka Inženjering iz Beograda još jednom je pomerio granice moderne gradnje, a zahvaljujući  kvalitetnim materijalima za gradnju, među kojima su i Xella materijali Ytong, Silka i Multipor, kompleks ispunjava najviše standarde energetske efikasnosti, zelene gradnje i zvučne izolacije. Završetak radova na četvrtoj i poslednjoj fazi planiran je za kraj 2019. godine.

a-blok-620

Izvor i informacije: e Kapija.com, Deka Inženjering