Ytong: Izgradnja stambeno-poslovnog objekta u Čačku

Nova zgrada u ulici Svetozara Markovića u Čačku, čija gradnja je otpočela u septembru prošle godine, postaće uskoro idealno mesto za život stanara različitih interesovanja, potreba i životnih stilova. Miran deo grada, prijatno okruženje i zelenilo na svega nekoliko minuta od centra grada prvoklasno kombinuju urban i lagodan život.

Moderna zgrada sa 2 ulaza ponudiće 60 stambenih jedinica različitih površina i 5 poslovnih prostora. Idealno mesto za stanovanje u ovoj zgradi pronaći će porodice sa decom, mladi parovi, studenti, profesionalci… Blizina centra grada, prodavnica, vrtića, škole, ali i odlična povezanost sa obilaznicom oko Čačka i poslovnim delom grada daju dodatnu vrednost ovim stanovima i garantuju ugodan život.

Projekat ovog savremenog stambeno-poslovnog objekata uradio je Bauhaus a izvođač radova je Mićić Gradac.

mici-gradnja-poslovno-stambeni-objekat-cacak

Izvor i fotografija: www.micic-gradac.rs
 

Zgrada modernog dizajna, odlikuje se još i savremenom gradnjom i vrhunskim građevinskim materijalima među kojima su i Ytong materijali. Svi pregradni zidovi izgrađeni su Silka blokovima, koji su čuveni po izuzetnoj apsorpciji zvuka i na taj način će budućim stanarima obezbediti vrhunsku zvučnu izolaciju, mirno okruženje i savršen komfor stanovanja.
Rok za završetak radova predviđen je u decembru ove godine.