YTONG kuće “Ključ u ruke”

Porodične YTONG kuće

Želimo da Vam se zahvalimo na poverenju koje ste nam ukazali za izgradnju Ytong porodičnih kućaKako bi Vam još više olakšali da dođete do Vašeg porodičnog doma, kompletna usluga izgradnje kuće je po sistemu "Ključ u ruke".
Izeberite Vašu idealnu kuću, a ostalo prepustite nama!

Sa Vama smo od početka do kraja

Uvek nastojimo da klijentima pružimo maksimalnu sigurnost. Razvili smo smo servis kojim Vam pomažemo da prevaziđete sve izazove koje sa sobom nosi gradnja porodične kuće.

Stojimo Vam na raspolaganju za:

  • Preko 40 idejnih projekata –  da odaberete idealnu kuću
  • Besplatni proračun potrebnog Ytong materijala – da možete da planirate
  • Asistenciju pri projektovanju i savetovanje – da izbegnete nedoumice
  • Asistenciju pri nabavci materijala – da obezbedite najpovoljiju cenu
  • Preporuku izvođača i majstori – za brzu i kvalitetnu gradnju
  • Obuka Vaših majstora ili izvođača – da sve bude kako treba

Idealni dom u mnogome zavisi od kvalitetnih materijala. Ytong nudi najviše standarde u pogledu kvaliteta, termičkih i zvučnih karakteristika, mikroklime doma, ukupnog energetskog bilansa i ekonomičnosti gradnje.

Ytong je više od građevinskog materijala. Ytong predstavlja skup rešenja u jednom sistemu i vrhunski servis. Jedini nudimo gamu proizvoda koji upotpunjuju jedan drugog. Blokove, elemente za serklaže, malter za zidanje, međuspratnu i krovnu konstrukciju (Ytong Bela tavanica i Beli krov), unutrašnji malter i glet, alate i prateću opremu.

Sa vama smo od početka do kraja. Iza nas stoje godine iskustva, hiljade izgrađenih objekata u celom svetu i bezbroj zadovoljnih vlasnika i korisnika.

Neprestano ulažemo u inovacije i poboljšanja. Pratite naš sajt i informišite se o novim proizvodima koji će uskoro upotpuniti našu ponudu.

Vaš Ytong tim!